Bozóky Anita ügyvezető

Bozóky Anita a Pécsi Egyházmegye turisztikai főmunkatársa, s az Egyházmegye által létrehozott turisztikai cég ügyvezetője.
Bölcsész és közgazdász végzettséggel, nagyon fiatalon, alig 29 évesen lett vezetője a pécsi Művészetek és Irodalom Házának, s a Kulturális Főváros éveiben az átalakuló pécsi kulturális intézményrendszer meghatározó vezető pozícióit töltötte be. Vezetőként elsősorban stratégiaalkotó, szervezet- és projekt menedzserként dolgozik, azonban széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a munkavégzést meghatározó apró feladatok sokaságáról.
„A Püspökség a negyedik munkahelyem. Nem sok, s nem is kevés, azonban elég már ahhoz, hogy tudjam becsülni és értékelni ahol vagyok. Jókedvűvé tesz, hogy a munkában a lehetőségek száma végtelen, s boldogság, hogy minden nap új kihívást jelent. Hitté ért már bennem minden kudarc, s erőt ad, minden újabb megoldandó feladat. De legfőképpen büszkeséggel tölt el, amikor végignézek azokon, akikkel együtt dolgozom.”

Előadásrészének címe: “Próbáld kiinni borodból az alkoholt. A többit hagyd ott…” – vezetői tapasztalatok a gyakorlatból.